dissabte, 27 de setembre del 2014

COTXE PROPULSAT AMB GLOBUS


Fa una setmana, els alumnes de 4t, 5è i 6è de la escola l’Esqueix vam començar a construir un cotxe de cartró que corria propulsat amb un globus.

Per començar vam veure un vídeo on un home explicava com fer-lo.




Primer, vam tallar un tros de cartró que vam fer servir de base del cotxe. Després, vam agafar unes palletes i les vam tallar de manera que fessin la mateixa mida que l’amplada de la base. Llavors, vam tallar uns pals de pinxo en trossos d’uns 7 centímetres. També vam agafar un globus i li vam tallar la punta. Després, vam posar dins el globus una palleta sencera i ho vam enganxar molt bé amb cinta adhesiva. A continuació, vam agafar els trossets que havíem retallat abans i amb cinta adhesiva els vam enganxar al cartró. Llavors vam agafar el globus que havíem enganxat amb la palleta i el vam enganxar a la banda de la base on no hi havia res. Finalment, vam dibuixar en un cartró unes rodes, les vam retallar i les vam passar pels pals de pinxo que havíem ficat per les palletes de la base.

Quan tots els vam tenir a punt, i vam haver provat quines característiques feien córrer millor el cotxe, vam fer una carrera que va guanyar la Cristina de 4t.

Alguns cotxes a l’hora de la cursa no van acabar d’arrencar... 


Aina Cardona - Cicle Superior

1 comentari:

  1. M´encanta!!!! Sou els millors! Continueu així!!!
    Íngrid.
    Per cert: QUE GRANS QUE ESTEU!! GUAPOS!!!!!
    Porteu-vos bé!!!!
    Petonets!!!

    ResponElimina