diumenge, 2 de novembre de 2014

CUINA TERRORÍFICA

Dimecres passat, els alumnes de Cicle Superior van portar un esmorzar de Halloween. La consigna era senzilla: transformar una llesca de pa de motlle o una magdalena en un esmorzar terrorífic.
Els resultats van ser molt variats... mireu!

- CUPCAKE VAMPIR (cuinera: Aina Cardona)


INGREDIENTS:
   - Magdalena
   - Mantega de coco
   - Galeta Oreo
   - Xips de xocolata
   - Mermelada de Maduixa


PREPARACIÓ:
1- En primer lloc, agafa una magdalena i talla la muntanyeta de manera que quedi plana.
2- Seguidament, unta-la amb mantega de coco.
3- A continuació, obre una galeta Oreo i posa-la sobre el coco.
4- Tot seguit, posa 2 xips de xocolata com a ulls i amb una mica de mermelada fes la boca.
5- Finalment, posa-la una estona a la nevera i… ja està llesta per menjar-la!

- FANTASMES (cuiner: Jordi Estrada)


INGREDIENTS:
   - Pa de motlle
   - Tisores

PREPARACiÓ:
En primer lloc, talla el pa de motlle en forma de rodona.
Seguidament talla dos ulls i una boca. Intenta fer els ulls simètrics i la boca una mica torta com si estigués espantant algú.

- VAMPIR TERRORÍFIC (cuiner: Nicolae V. Darloman)

INGREDIENTS:
   - pa de motlle
   - pernil dolç
   - peix

PREPARACIÓ:
En primer lloc, agafa un tall de pa de motlle i posa-hi pernil dolç. Llavors, a la llesca de sobre, talla-li dos triangles, que són els ulls, i la boca.
Finalment per decorar-ho, posa-li cranc per les bandes i a la boca.

ENTREPANS DE HALLOWEEN (cuinera: Xènia Estrada)


INGREDIENTS:
- pa de motlle
- Nocilla

PREPARACIÓ:
En primer lloc, agafa dues llesques de pa de motlle i unta-les per les dues bandes de Nocilla. A continuació, fes forats a la llesca de sobre amb el ganivet (seran els ulls i la boca).

- FANTASMA DE NOCILLA (cuiners: Adrián i Oriol)


INGREDIENTS:
   - Una llesca de pa de motlle
   - Nocilla
   - Sucre glass
   - Lacasitos
   - Melmelada de maduixa

PREPARACIÓ:
Primer de tot, agafa una llesca de pa de motlle, unta-la amb nocilla i posa-hi el sucre glass per sobre. Seguidament, agafa dos lacasitos i posa'ls com si fossin els ulls. Finalment, posa la melmelada com si fos la boca i talla la llesca fent onades a la part de sota.

CARBASSA DE HALLOWEEN (cuiner: Isaac Junyent)


INGREDIENTS:
   - pa de motlle
   - Nocilla
   - Colorant alimentari

PREPARACIÓ:
En primer lloc, agafa 4 llesques de pa de motlle. Seguidement, talla-les fent les cantonades arrodonides. Després, unta-les amb Nocilla, fes-hi els forats i posa-hi el colorant a la part de dalt.

FANTASMES (cuinera: Queralt Vall)


INGREDIENTS:
  • Magdalenes
  • Melmelada
  • Fondant
  • Retolador alimentari

PREPARACIÓ:
En primer lloc, talla la magdalena. Tot seguit, unta-la amb melmelada per la part de dalt. A continuació, aplana el fondant i dibuixa-li els ulls i la boca amb el retolador alimentari. Finalment posa-li el fondant.

- MONSTRE D'INSECTES (cuinera: Cristell Medina)


INGREDIENTS:
  • 3 llesques de pa de motlle
  • Nocilla
  • crema de formatge

PREPARACIÓ:
En primer lloc, amb 2 llesques de pa fes un entrepà  de nocilla. Seguidament, unta nocilla per sobre. Després, agafa crema de formatge i fes: 2 boletes (ulls),3 serps (boca i 2 cucs). Per últim, amb la tercera llesca de pa, fes boletes (aranyes) i posa-les per sobre. I ja tindràs el teu monstre amb insectes!

MONSTRE SALAT (cuiner: Samuel Saiz)


INGREDIENTS:
   - magdalenes
   - Nocilla
   - galetes salades

PREPARACIÓ:
En primer lloc, agafa una magdalena i unta-la amb Nocilla. A continuació, enganxa unes galetes salades i ja ho tens a punt.

MONSTRE DOLÇ (cuiner: Txell Rudol)


INGREDIENTS:
   - Nutella
   - Galetes salades
   - Pa de motlle
   - 1 galeta integral

PREPARACIÓ:
En primer lloc, agafa dues llesques de pa de motlle unta-les amb nutella. Seguidament, posa-li a sobre les galetes salades com vulguis. Tot seguit, a sobre de les galetes, fes-hi un puntet de Nutella perque semblin ulls. Finalment, trenca la galeta integral i amb nutella fes-li les dents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada