divendres, 1 de novembre del 2013

CUINA TERRORÍFICA

Dimecres passat els alumnes de 6è de l'escola van preparar, partint d'una llesca de pa de motlle, unes receptes terrorífiques. Aquestes són les receptes dels plats que van inventar-se!

MONSTRE DELS ULLS (Autor: Pol Baiges)

Ingredients:
- pa de motlle
- trossos de Toblerone blanc i negre
- mantega
- sucre
- 1 donete
- melmelada de tomàquet
- Nocilla

Preparació:
En primer lloc, he fet la base amb tres llesques de pa de motlle i les he untat amb mantega i hi he posat sucre.
A continuació, li he fets els ulls i la boca amb trossos de Toblerone blanc i negre.
Després, li he fet el nas amb un donete i l'he col·locat sobre una base de melmelada de tomàquet. Per últim, li he fet els cabells amb Nocilla.


FANTASMA I CALAVERA (Autora: Janina Jo)
Ingredients:
 -Fondant de color negre i blanc.
 -Pa de motlle.
 -Retolador comestible
 -Colorant.

Preparació:
Primer has d'agafar el pa de motlle, tallar-lo amb forma de rodona i apila-les. Després, has de cobrir les rodones amb fondant. Per últim, ho has de decorar com tu vulguis per dalt. 


MÒMIA (Autors: Oriol i Enric)
Ingredients:
-Sobrassada
-Olives
- Tomàquet fregit
-Formatge
-Pernil
-Pa de motlle


Preparació:
En primer lloc, torrem el pa de motlle i hi posem tomàquet fregit. A continuació, posem un tros de pernil a sobre del pa. Després, tallem el formatge a tires i les posem a sobre del pernil.
Seguidament, tallem una oliva en dos trossos, els omplim de sobrassada i els posem com si fossin el ulls. Per últim, fem la boca amb sobrassada.

TAÜTS I ULLS (Autora: Neus Junyent)
Ingredients (per fer tant els taüts com els ulls):
-pa de motlle

-xocolata blanca
-colorant


Preparació dels taüts:
Primer tallem les llesques de pa de motlle en forma de taüt, tots de la mateixa mida. En segon lloc, desfem la xocolata blanca i la tenyim amb el colorant. Finalment, untem la xocolata al pa de motlle i fem la creu amb la mànega pastissera.


Preparació dels ulls:
Primer triturem el pa de motlle. A continuació, desfem la xocolata. Quan ho tenim fet, ho barregem i fem boletes. Finalment, les tenyim amb colorant vermell i fem un puntet a cada ull.
  

LA CALAVERA I LA CARBASSA (Autora: Queralt Cardona) 
INGREDIENTS:
-Pa  de motlle.
-Nocilla.
-Mel.
-Galeta triturada.
-Virutes de xocolata.
-Llaminadures per decorar.

PREPARACIÓ:
En primer lloc, agafem dos trossos de pa de motlle i els aplanem amb el corró.Quan acabem, fem la forna de carbassa o de calavera....
A continuació, untem la part de sota amb nocilla. A la part de dalt li foradem els ulls, el nas i la boca i així es veu la nocilla. Finalment, decorem  la superfície de les formes amb galeta triturada o virutes de xocolata.

CARA HALLOWEEN (Autor: Alan Gómez)
Ingredients:
-2 llesques de pa de motlle
-1 tros de xoriço
-1 tros d'espetec
-Trossets de pernil salat
-2 trossos de formatge

Preparació:
En primer lloc, agafes les llesques de pa i a una li poses un tros de formatge. A continuació, ajuntes les llesques de pa com un entrepà. Després, poses a sobre el pa un altre tros de formatge. Més tard, agafes el xoriço i el talles pel mig i el poses al pa fent d’ulls. Després, talles trossets de pernil salat i li fas el cabell, el nas i les orelles. Per últim, agafes un tros d'espetec i li poses de boca i ja tens la cara de Halloween.

La teranyina (Autor: Eloi Rovira)
Ingredients:
- Pa de motlle
- Fondant
- Retolador comestible
- Melmelada de maduixa
- Mantega


Preparació:
En primer lloc, untem el pa de motlle amb melmelada de maduixa i mantega. A continuació, cobrim el pa de motlle amb fondant. Després, agafem un retolador comestible i dibuixeim la teranyina. Per últim, fem l'aranya de sobre amb fondant.

1 comentari: