divendres, 9 de maig del 2014

EXCURSIÓ A LA COLÒNIA VIDAL

El dilluns dia 24 de març vam anar de excursió a la colònia Vidal.

Vam anar les classes dels Satèl·lits i els Prototips  de Monistrol juntament amb els companys de Cicle Superior de Calders.

Quan vam arribar vam tenir una estona per esmorzar i jugar.


Després d’esmorzar vam anar  a veure un audiovisual i llavors vam començar la ruta per tota la colònia en què vam poder veure: les cases dels treballadors, les botigues, les turbines, una exposició sobre la vida a la colònia… A la fàbrica vam poder veure les màquines i en vam veure algunes que sí que funcionaven.
Un cop acabat l’itinerari vam poder anar a dinar i vam tenir una estona per jugar. Abans de marxar vam fer un joc, una mena de gimcana. Vam fer quatre equips i consistia en que cada grup pensàvem unes preguntes sobre la Colònia Vidal;  cada grup estava en una cantonada de la pista del camp de futbol i el grup que feia la pregunta es posava al mig del camp i deia una pregunta en veu alta; llavors, els altres grups havien de pensar la resposta i qui la sabia havia d’anar corrent cap al centre i dir li la resposta i, si era correcta, aconseguien un punt. Ens va agradar bastant el joc que vam fer.


Al final vam recollir les nostres coses i vam anar cap a l’autocar  per tornar als nostres pobles.




Xènia Estrada i Maria Bruch, reporteres de la classe Satèl·lits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada