divendres, 4 de juliol de 2014

CRÒNICA DEL VIATGE A COMA-RUGAComencem amb Port Aventura
El dia 13 de maig ens va venir a buscar l’autobús a Monistrol i després vam anar a Calders a recollir-los per anar a Port Aventura, on començava el nostre viatge.
A l’arribar, vam esmorzar ràpidament i ens vam trobar el Miquel, que ens va donar les entrades. Després d’esmorzar, vam entrar i vam pujar a moltes atraccions: el Tutuki Splash, el Shambala, el Dragon Khan, El barco pirata, Angkor...
Quan va ser l’hora vam dinar i després vam seguir pujant a atraccions: a l’Huracán Condor, els Troncos, la Serpiente, el Tren de la Mina, L’Estampida, el Furius Bacus...
Abans de marxar, vam entrar a algunes botigues per comprar-nos alguns records i llaminadures. Gairebé a l’hora de tancar vam anar a l’autobús que ens va portar a l’hotel. Allà ens esperava el monitor. Ens vam instal·lar ràpidament i vam anar a sopar.

L’hotel Natura Park
L’hotel Natura Park de Coma-Ruga era magnífic. El menjar estava molt bo i hi havia una mica de tot.
A dins les habitacions hi havia una televisió, un telèfon per comunicar-nos entre les habitacions, lavabo... Els llits eren força grossos. Vam estar gairebé tots els dies sols al passadís, però un dia van venir uns nois del País Basc que van fer molt soroll a la nit.
Les habitacions s’obrien amb unes targetes que alguns nens van perdre més d’una vegada. Per pujar a les habitacions hi havia un ascensor, però no ens el deixaven fer servir gaire.

Escalada, tir amb arc, esport al mar... Quantes coses!
El dimecres 14 va ser molt divertit, perquè vam fer escalada, tir amb arc, caiac i surf.
Al matí, vam anar fins l’alberg on vam fer escalada a una de les parets de l’edifici. Anàvem pujant de dos en dos al rocòdrom. Hi havia tres vies de diferent dificultat i les vam poder fer més d’una vegada. A continuació, vam fer tir amb arc. Va ser molt divertit, perquè vam fer una competició per veure qui tenia més punteria. Va guanyar el meu equip, l’equip 1!
Després vam anar a dinar a l’hotel i quan vam acabar, vam anar a fer caiac i surf. Primer uns feien caiac i els altres surf, però com que feia molt vent vam acabar fent body board. El body board és el mateix que el surf, però amb una taula més petita on has de posar-hi la panxa, no pots posar-t’hi de peu.

3r dia a Coma-Ruga
El dijous ens vam llevar a les vuit del matí per anar a esmorzar.
Quan vam acabar, vam anar a la platja. El Marc, ens va explicar com es jugava al ...frisbee.. Com que feia vent, costava una mica més, però tot i així era divertit.
Vam acabar de jugar i vam anar cap al circuit aeri. Allà hi havia un company del Marc que ens va ajudar a posar-nos l’arnés i ens va ajudar a fer l’activitat.
Vam anar a dinar per agafar forces i poder tornar a fer activitats a la tarda. Després de dinar, vam anar a fer la digestió a la platja i quan va arribar el Marc ens va explicar uns altres esports alternatius molt xulos.
El que més em va agradar va ser el tamborí. Per jugar-hi es necessita una pilota de tenis, el tamborí (que és una barreja de tambor i raqueta) i una xarxa. És un esport semblant al tennis. Es juga en un camp dividit per una xarxa i els jugadors van colpejant la pilota intentant que no caigui a terra.

Les activitats de nit!
Un cop acabades les activitats, després de sopar, a partir de les 21 hores, fèiem les activitats de nit.
Al primer dia, vam jugar al Bingo, ja que estàvem cansats, perquè havíem anat a Port Aventura. Vam començar jugant-hi normal, però quan feies línia havies de cantar una cançó. A les següents partides hi van anar afegint altres normes.
Al segon dia, vam fer un circuit d’orientació per Coma-Ruga, perquè poguéssim conèixer una mica més la zona on estàvem. Per fer el circuit d’orientació ens van donar un mapa de la zona on hi havia uns llocs marcats, on havíem d’anar per trobar-hi uns codis.
A l’última nit, ens van deixar una sala on l’animador de l’hotel ens va muntar una mini disco. Més tard, quan vam acabar, vam anar a fer un gelat.

Últim dia!
Ens vam despertat i vam marxar a esmorzar per després anar a fer BTT, que vol dir “Bicicleta tot terreny”. Abans de començar l’excursió, vam repassar les parts de la bici i coses del seu funcionament i vam fer unes voltes per un circuit. A continuació, vam anar fins al Vendrell. Vam tardar una hora i mitja aproximadament. Quan vam acabar, l’Eva ens esperava a la platja. Hi vam estar una estona i després vam anar a dinar. Abans de marxar cap a casa ens vam acomiadar del monitor, el Marc, que ens va regalar un gelat de gel.
El viatge de tornada es va fer curt, perquè alguns ens vam adormir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada