dijous, 17 de desembre del 2015

CUINEM TORRONS DE XOCOLATA AMB NEULES

Avui a la tarda els alumnes grans de l'escola hem fet un taller de cuina nadalenca. Hem preparat una rajola de torrons de xocolata amb neules. Per fer-los hem seguit aquesta recepta
(http://postresoriginales.com/turron-de-chocolate-con-barquillos/)



INGREDIENTS:
  • 150 + 75g de xocolata de postres
  • 75 g de xocolata amb llet
  • 75 g de crema de cacau
  • 50 g de neules

ELABORACIÓ:
  1. Primer aixafem els 50g de neules i les deixem a part.
  2. Després, posem en un bol 150g de xocolata per postres i l'introduïm al microones. Ho anirem parant de tan en tan perquè no es cremi. Abans que acabi de fondre's ho removem amb la cullera fins que acabi de fondre's bé.
  3. Quan ho tinguem desfet, pintem el fons del motlle i la part inferior dels laterals (amb una cullera va bé) i ho posem a la nevera fins que la xocolata es posi dura.
  4. A continuació, posem 75 g de xocolata amb llet en un bol i la fonem al microones. Quan ja estigui, hi afegim 75 g de crema de cacau i seguim remenant.
  5. Incorporem les neules trinxades a la barreja de xocolates i ho barregem.
  6. Posem la mescla dins el motlle amb compte, repartint-la bé, i allisem la superfície, fent una mica de pressió perquè així no quedin forats, sobretot a les cantonades.
  7. Fonem 75 g de xocolata de postres i la posem sobre la barreja de neules i xocolates per tapar-ho.
  8. Ja només ens queda deixar-ho refredar (a la nevera va més ràpid).


Vàlia - Classe Mil i una nits (5è)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada