dimarts, 26 d’abril del 2016

EXCURSIÓ AL COSMOCAIXA

El divendres 15 d'abril els nens i nenes de la Classe Mil i una nits (4t, 5è i 6è) i els de Cicle Mitjà de la ZER i també els de Cicle superior de Mura vam anar d'excursió al Cosmocaixa.



Vam agafar l'autobús a Monistrol els de Mura i Monistrol i els de Cabrianes i Calders van anar amb un altre. Quan vam arribar vam entrar al museu i vam esmorzar tots junts.
Quan vam acabar, ens van dir els grups en què faríem les activitats i hi havia un nen o nena de cada escola. Ens van donar uns papers amb preguntes de coses que havíem de trobar a dins el museu.
Cada grup va anar voltant pel museu lliurement durant una hora i després vam anar al Planetari. Ens vam esperar una estona i després va començar l'activitat. Ens van explicar una mica com eren els planetes, les estrelles, les constel·lacions...
Després vam voltar una estona més pel museu i després vam dinar a una esplanada. Després vam jugar una estona.
Quan va ser l'hora de marxar ens vam acomiadar i ens van venir a buscar els autobusos.


Maria, Nerea i Eric L. - Classe Mil i una nits

2 comentaris:

  1. Hola em dic Berta, vaig a la classe MIL I UNA NITS . Jo vaig anar a l'excurció del COSMOCAIXA . Va ser molt gway anar-hi el que em va agradar mes va ser el bosc inundat .

    ResponElimina
  2. Hola em dic Nerea vaig a la clase MIL I UNA NITS. Jo vaig anar al cosmocaixa.Va ser una passada.Em va agradar molt el bosc inundat.adeú.

    ResponElimina