diumenge, 19 de juny del 2016

FESTA DE FINAL DE CURS

Divendres 10 de juny vam fer la festa de final de curs. Va començar amb les portes obertes de 17:45 a 18:30. Els pares i tothom podia anar amb els seus fills a les classes, al pati...
A partir de les 18:30 vam baixar al Pavelló on vam fer una petita obra de teatre titulada "El conte de l'Esqueix". Els de 6è feien com si tinguessin 65 anys i s'estiguessin a punt de jubilar i anaven llegint un conte on s'explicaven les coses que hem fet durant el curs.
Els de P3, P4 i P5 van fer el tros que havien preparat i després van sortir els de Cicle Inicial i 3r. Després vam acabar els de 4t i 5è. Tots parlàvem del que havíem fet durant el curs.


Al final del conte, els "avis de 6è" no recordaven com havia sigut el seu comiat i entre tots els ajudàvem a recordar-ho. Per tal de fer el comiat, tots els de l'escola vam fer una sèrie de regals als de 6è, per tal que tinguin un kit que els vagi bé per la seva entrada a l'institut i perquè recordin el seu pas per l'Esqueix.



Després van passar un vídeo amb fotos d'ells des de petits fins a l'actualitat. I els de 6è també havien preparat un vídeo per l'Oriol.



A continuació, va venir el Manelotti a fer un espectacle d'animació i on tothom que va voler va poder ballar. Quan va acabar, vam sopar al pavelló i després vam fer un Quinto on van repartir molts premis.
Va ser molt guai!

Aniol, Anaïs i Vàlia - Classe Mil i una Nits

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada