divendres, 2 de desembre del 2016

HEM APRÈS A FER MELMELADA DE CODONY

A MOLTES CUINES DELS PAGESOS A LA TARDOR ES FA MELMELADA DE CODONY. 
LA MARE DE LA CARMINA QUE ÉS PAGESA EN FA I ENS HO HA DONAT ESCRIT.
NECESSITEM CODONY, AIGUA I SUCRE.


ÉS MOLT FÀCIL DE FER:

1- TALLAR EL CODONY A TROSSETS. 
2-  BULLIR L’AIGUA AMB EL CODONY. 
3- TIRAR EL SUCRE I REMENAR-HO.  
4-  TRITURAR-HO I UN COP FRED ENVASAR.

A QUE NO SABEU DE QUIN COLOR SURT LA MELMELADA?


EL GROC I BLANC DEL CODONY ES TRANSFORMA EN MARRÓ VERMELLÓS.

L’HEM TASTAT AMB TORRADETES I ESTAVA BONÍSSIMA!!!!!! 



CLASSE DELS PAGESOS
ED. INFANTIL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada