dimarts, 7 de febrer del 2017

EXCURSIÓ A BARCELONA A VEURE EL MAMBO.


El dia 16 de Gener vam anar d'excursió a veure la Banda Nacional de Barcelona que feia per primera vegada Maaambo!, un viatge per l'Amèrica Llatina.

Abans d'anar a veure l'espectacle, a Música, vam preparar unes cançons com: el Cumbachero, la Conga del Fuego i mambo nº8. Ens van agradar molt les cançons perque són animades i les pots ballar. A més d'escoltar les cançons també les vam tocar amb Boomwhackers.

El dia de l'excursió ja estàvem tots preparatsw i a punt per anar a veure mambo, vam passar a buscar els de Calders i als de Cabrianes i vam anar cap a Barcelona, va ser un viatge llarg però va valer la pena.

Vam esmorzar devant del teatre dacional de de Catalunya, un cop ja esàvem vam anar a l'auditori, on vam poder anar al lababo.

Al cap d'uns minuts ens van dir que ja podíem entrar. Hi havia una pantalla on anavent posant vídeos i a mes el director i els musica anaven vestits amb màscares, a sobre abans de cada cançó feien: uno, dos, tres, quatro, cinco, seis, siete, ocho, Maaaambo i al principi de tot  van sorir uns globus en forma de palmera.

Em va encantar l'espectacle. Però ara tocava tornar a casa, el tornar se'm va fer curt,

Em va encantar! 



                        Aniol 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada