dimarts, 7 de març de 2017

SORTIDA D'INFANTIL AL POBLE ESPANYOLHEM ANAT A BARCELONA, AL POBLE ESPANYOL. HEM ESMORZAT A LA PLAÇA GRAN. DESPRÉS HEM PASSEJAT PELS CARRERS I PLACES. LES CASES EREN DIFERENTS; PERÒ NO HI VIU NINGÚ, NOMÉS HI TREBALLEN.  PER TOT ARREU HI HAVIEN ESCULTURES I GEGANTS. HEM VIST UNS ARBRES PLENS DE NIUS D'OCELLS VERDS I BARCELONA AL FONS MOLT GRAN.  
LLAVORS HEM COMENÇAT LA  VISITA  A LES BOTIGUES D'ARTESANS AMB LA REBECA:

1-      SABÓ I ESPELMES: ENS HAN EXPLICAT QUE ABANS FEIEN EL SABÓ AMB GREIX D’ANIMALS I CENDRA. ARA ES FAN AMB OLIS VEGETALS I SOSA CÀUSTICA. EL COLOR EL FAN AMB TINTS NATURALS PER NO ESPATLLAR LA PELL.  HO ESCALFEN , HO FIQUEN EN MOTLLES I HO DEIXEN REFREDAR. LLAVORS HO TALLEN A TROSSOS.  LES ESPELMES LES FAN AMB CERA D’ABELLA CALENTA, EN MOTLLES I UN FIL AL MIG.2-      VIDRE: EL FAN AMB SORRA I SAL DE PLATJA. HO ESCALFEN AL FORN I AMB UNES EINES LI DONEN FORMA: UNA CANYA DE FERRO PER BUFAR , UN MOTLLE I UNES PINCES PER ESTIRAR. FAN AMPOLLES, I ANIMALS PER DECORAR. HA ESTAT MOLT INTERESSANT.


3-      CISTELL: LA PEPA FA SERVIR VÍMET, CANYA, FULLES SEQUES DE PALMERA I LES TEIXEIX. FA SERVIR LES TISORES DE PODAR I EL PUNXÓ. HO FA MOLT PETIT PER DECORAR CASETES DE NINES, PESSEBRES. COMBINA ELS COLORS.  FA CISTELLS PER ANAR A BUSCAR BOLETS, PORTAR ANIMALS A DINS; EL RUSC RODÓ PER L’ABELLA REINA.


AL FINAL TENÍEM MOLTA GANA I HEM ANAT A LA ZONA DE PÍCNIC A DINAR. HEM JUGAT UNA ESTONA I CAP A CASA FALTA GENT!!!

CLASSE DELS PAGESOS
MONISTROL DE CALDERS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada