dilluns, 10 de juliol de 2017

COMPARTIDES A MONISTROL DE CALDERS

El dijous 15 de juny van venir els grans de Mura per fer compartides. Quan van arribar,vam marxar cap a la resclosa de Rubió per fer jocs d'aigua.

Primer vam fer dos jocs que es diuen: El joc del mocador, però en comptes d'un mocador fèiem servir un got d'aigua. El que arribava primer li havia de tirar a l'altre. En el segon joc fèiem una rotllana i n'hi havia un que voltava per fora i havia de tirar aigua a qui volia. La persona que mullaven, s'havia d'aixecar, perseguir a l'altre i intentar atrapar-lo abans que l'altre ocupés el lloc lliure.


Després vam esmorzar. Quan vam acabar vam fer una gimcana de tres jocs: Un era amb una pistola i un got, que es tractava de fer pujar un got per un fil amb la pistola. En l'altre fèiem una fila i el primer tenia un got ple d'aigua i l'havia d'anar passant als gots dels de darrere tirant-la d'esquena i així fins l'última persona. En l'últim joc s'havien de transportar taps d'ampolla amb uns "palillos" mentres uns altres els tiraven aigua.


Quan vam acabar la gimcana ens van quedar 30 minuts per banyar-nos una mica. Després vam tornar caminant fins l'escola i ens vam acomiadar fins al curs vinent.


Va ser molt xulo!!!!!!!!!!!!!

Si cliqueu la foto podeu veure totes les fotografies

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada