dilluns, 2 d’octubre del 2017

MANIFEST, 2 D’OCTUBRE DE 2017 DE L’ESCOLA L’ESQUEIX.


Després de reunir-nos tota l’escola i parlar del què va succeir durant el dia d’ahir, els mestres i els alumnes volem expressar el què volem al nostre país i a les nostres escoles.
Després del què va passar ahir, 1 d’octubre, ens sentim malament, tristos, amb pena, impotents davant la violència que hi va haver en alguns llocs i fins i tot, tenim un nus d’angoixa veient que, el què se’ns transmet a l’escola no correspon amb alguns fets viscuts. Però també, estem contents i mostrem alegria pels llocs on hi ha hagut pau, on la gent s’ha pogut expressat lliurement i on la gent es defensava i s’ajudava per poder defensar la seva ideologia o els seus drets.
El què volem és respecte, pau i tranquil·litat. Desitgem poder manifestar el què sentim en llibertat i sense por, respectar les persones, els seus drets i la seva opinió sigui quina sigui la seva ideologia. No defensem ni volem la violència, sinó els actes pacífics. Per això, fem el possible perquè no hi hagi violència i utilitzem el diàleg per parlar i intentar solucionar els problemes.

I per acabar tal com va dir Gandhi “Només les persones valentes saben perdonar”.
Per la pau...
                                                     
                                       Comunitat Educativa de L’Esqueix.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada