divendres, 22 de juny del 2018

JUNTS TANQUEM EL CURS...

Ahir a partir de les set de la tarda l'escola va començar a omplir-se de vida per compartir junts les últimes hores del curs. Després de treure les taules al pati i d'anar instal·lant les nostres coses, vam estar jugant una estona i vam sopar junts al pati.


Quan vam acabar, vam rebre una carta de la Marieta Antonieta (un personatge d'uns llibres de la Gemma Armengol que hem llegit aquest curs) que ens proposava una sèrie de jocs per recuperar un tresor amagat... després de fer-los (vam acabar que ja era fosc del tot!) vam descobrir el tresor: unes capses de galetes enterrades al sorral dels petits!

Ens les vam menjar junts i després els petits ja van anar a dormir! Mitjans i grans vam compartir una estona molt especial amb el pare de l'Unai tot observant el cel amb el seu telescopi.
Ben entrada la nit vam anar a dormir a les classes.

Avui ens hem despertat ben d'horeta, hem anat recollint, comentant la jugada... hem esmorzat junts gràcies al que ens ha portat l'AMPA (fruita, coca, sucs...) i hem esperat l'hora d'anar a la piscina. Alguns hi hem pujat caminant, i d'altres amb cotxes... L'aigua estava perfecta i ho hem passat molt bé! Abans de marxar l'Ajuntament ens ha preparat un aperitiu!


Si voleu veure totes les fotos de l'acampada i la piscina podeu clicar aquí.

Amb això donem per acabat aquest curs... un curs ben ple de coses que esperem que tots recordin de manera especial!
Passeu unes molt bones vacances i gaudiu de cada moment d'aquest estiu!

Claustre de l'Esqueix

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada