dimecres, 10 de juliol del 2019

FINAL DE CURS, ACAMPADA I PISCINA

La nit del 20 al 21 de juny vam fer una acampada a l'escola, però abans vam fer la festa de final de curs durant la tarda i vespre.
A la tarda, a partir de les 6, hi havia un inflable aquàtic a la pista i també podíem fer jocs en família i si volíem ens pintaven la cara. Va ser molt guai!



Quan vam acabar aquestes activitats, vam sopar tots al pati de l'escola i després vam fer el comiat de 6è i de l'Oriol. 
Quan vam acabar, els familiars van marxar. Vam anar a classe i qui volia va anar a la sala per veure una pel·lícula. Quan va acabar vam anar a dormir (tot i que no vam dormir gaire...) perquè l'endemà havíem d'anar a la piscina.

Aquí podeu veure més fotos de la festa, acampada, comiat i piscina.

L'endemà, el dia 21 de juny, després de l'acampada, ens vam despertar, vam esmorzar al pati i ens vam preparar per anar a la piscina. Just quan era hora de sortir va començar a fer mal dia, però tot i així ens vam poder banyar una estona, per quan estàvem preparant la carrera de 6è vam haver de sortir de l'aigua per culpa dels llamps. Ens vam esperar al bar jugant a jocs de taula. Més tard, ens van donar una mica de pica-pica i després van venir-nos a buscar. 
Ens vam acomiadar dels mestres i dels de 6è i vam anar baixant a l'escola per recollir les motxilles i coses de l'acampada.

Va ser molt divertit! Moltes gràcies a tothom que ho va fer possible!

BON ESTIU!!!

Marc Ponsa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada