dissabte, 19 d’octubre del 2019

COMIAT PER LA MARTA


El passat divendres 13 de setembre vam fer el comiat de la nostra companya i amiga Marta. Volíem que entre tots els alumnes i mestres de l’escola poguéssim deixar un record al pati. Ens van dir que plantaríem un ametller i posaríem uns còdols pintats i amb missatges al voltant per tenir-la sempre present entre nosaltres. Per tant, s’havien d’anar a buscar els còdols, fer el forat per l’ametller i plantar-lo, tot per recordar sempre a la nena més valenta del món, la Marta.

Al matí vam anar tots els alumnes de primària fins el riu i cadascú va triar la pedra que més li va agradar. Després, al tornar a l’escola, els nens i nenes de cicle superior vam fer el forat al pati amb l’ajuda de la nostra tutora, la Rosa, i l’Ernest, tutor de cicle mitjà. El vam fer a l’extrem esquerra del pati, allà on hi ha la taula de fusta i les moreres. Quan vam començar ens vam adonar que  hi  havia un tub, vidres, totxos, uralita i una pedra que va costar molt de treure. Vam anar picant una estona cadascú amb un xapo i al final vam comprovar que el forat fos prou profund perquè el arbre hi cabés.

Per la tarda, a les 15:00, vam estar pintant les pedres i còdols i després, cap a les 16:00 de la tarda, ens vam reunir tots els nens, nenes i mestres de l’escola i els pares de la Marta i el seu germà.

El Marc P. va portar l’arbre fins al forat i amb l’ajuda de tots el vam plantar. Tot seguit el Jan va omplir la regadora d’aigua i vam regar l’ametller.

Tots els nens i nenes i mestres de l’escola, i alguns mestres itinerants de la ZER vam posar, d’un en un, mentre sonaven unes cançons que li agradaven a la Marta, la nostra pedra decorada intentant fer una rodona al voltant de l’ametller.



Marta et portem tots a dins del cor!!!!!!! Et trobarem a faltar moltíssim!!!!!!!!!!!!

Esperem que sempre, sigui on sigui i sigui com sigui sempre ens recordis, nosaltres sempre et recordarem!!!
Nens i nenes de Cicle Superior.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada