dimarts, 9 de desembre del 2014

CONTES LQSA: LA SARDINA CATERINA

I avui un altre dels Contes infantils de la Maite Figueroa...


Hi havia una vegada una petita sardina que es deia Caterina i que viatjava amb el seu grup d’amigues sardines.

La sardina Caterina era molt curiosa i sempre li agradava descobrir coses noves. Un dia, quan anava amb el seu grup de sardines, va veure un objecte brillant entre les algues.

Com que era molt curiosa, sense dir res a ningú, s’hi va acostar, però va veure que  només era un vidre. Quan va voler tornar amb les seves amigues sardines, va adonar-se que ja no hi eren: s’havia quedat sola! Com que també era molt valenta, va seguir nedant per buscar les seves amigues sardines. Llavors va trobar-se amb un cranc molt simpàtic que es deia Marc i que es va voler oferir a ajudar-la.

Junts van seguir nedant fins que la Caterina es va tornar a deixar portar per la curiositat: volia veure què hi havia en una cova misteriosa. Per sort el cranc Marc la va rescatar, perquè ell si que va adonar-se que no era una cova: era la boca d’una balena!

Després d’aquest ensurt el cranc Marc i la sardina Caterina van veure a la llunyania un banc de peixos: eren les seves amigues sardines!

La sardina Caterina i el cranc Marc van ser amics per sempre més i la sardina Caterina va aprendre que no s’ha de deixar portar tant per la seva curiositat o tafaneria.



Autors: Cristell Medina, Nicolae Darloman, Samuel Saiz, Jordi Estrada i Adrián Cruz.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada