dissabte, 18 de juny del 2016

CLASSROOM ESCAPE

Dimecres 15 de juny, l'Oriol i la Mome van preparar-nos un Classroom escape, que consisteix en què et deixen tancat dins una sala, en el nostre cas la classe, i has de resoldre jocs i enigmes per trobar la clau i sortir.



A primera hora del matí vam fer tres grups de 5 i vam anar entrant a la classe. Va ser xulíssim! Hi havia proves de tot tipus: enigmes, puzzles...
Primer vam mirar un vídeo curt que ens deia que havíem de sortir de la classe en una hora com a molt. A l'instant va entrar la primera pista per sota la porta i vam engegar el compte enrere.
Primer vam haver de trobar una pista amagada sota d'una cadira, resoldre un laberint i un enigma. Amb el codi que vam trobar obrir un arxiu de l'ordinador i fer un sudoku. Amb uns números que hi havia marcats havíem d'obrir una maleta on vam trobar-hi vàries coses. Després de resoldre un altre enigma numèric vam poder obrir una motxilla on hi havia una espelma, llumins i un paper amb un codi secret. Anàvem apuntant unes paraules que ens anaven sortint que ens van portar a un llibre.
Després de resoldre un puzzle d'un diari i descobrir on hi havia l'última pista, vam trobar, seguint unes coordenades, el codi que obria la bossa on hi havia la clau... però estava congelada!!!
Vam haver de posar-la sota l'aigua de l'aixeta per recuperar-la.
Finalment tots tres grups vam sortir a temps de la classe. Ens ho vam passar molt i molt bé!!!


Tarek, Samuel i Isaac - Classe Mil i una nits

1 comentari: