dilluns, 15 d’octubre del 2018

4t-CS - SORTIDA A L'OLLER DEL MAS

Benvolgudes famílies,
El dimarts 23 d’octubre del 2018, els alumnes de Cicle Superior de les escoles de Cabrianes i Calders i els alumnes de 4t, 5è i 6è de Monistrol de Calders i Mura farem una sortida a la casa medieval Oller del Mas i a les seves vinyes, a prop de Manresa.


- Descripció de l’activitat
La fil·loxera ha arribat a l’Oller del Mas. L’ajuda de tots serà necessària per aturar l’insecte causant de la tragèdia. Cal trobar la poció per salvar la collita.
L’activitat consisteix en un joc de pistes per les vinyes i l’entorn de la fortalesa. La proposta inclou personatges amb diferents rols i situacions que caldrà anar resolent fase a fase. A cada grup se li donarà un mapa amb diverses pistes i enigmes que hauran d’anar desxifrant. Els enigmes comprenen diverses àrees com matemàtiques o llengua. La gestió del temps i el treball en equip serà clau per a l’assoliment de l’objectiu del joc.

- Horaris: L’autocar sortirà de Mura a les 8:30, per tant calculem que sortirem de la Platanera de Monistrol a les 8:50-9h. La tornada està prevista cap a les 16:45-17h.

- Què cal portar? Cal que cada alumne/a porti l’esmorzar, el dinar, aigua i la samarreta o dessuadora del color de cada escola.

- Preu: 19 €

Podeu fer l’ingrés al compte de sortides ES07 2100 0134 1802 0028 8266 o bé pagar-ho en efectiu amb l’import exacte.

Moltes gràcies!

Mestres de Cicle Superior

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada