dilluns, 3 de novembre del 2014

ANGLÈS AL MENJADOR!

El Consell Comarcal del Bages ha posat en marxa un projecte d'aprenentatge d'anglès al menjador escolar a 25 escoles de la comarca. 
.
Quatre monitores visiten periòdicament (cada 6 dies) els centres que formen part del programa i ensenyen els nens a parlar i relacionar-se en anglès en les activitats del menjador, mitjançant diàlegs i dinàmiques d'aprenentatge senzilles. 

En aquest primer trimestre del curs les activitats comencen amb la salutació en anglès, després s'explica als alumnes què hi ha per dinar i els infants es van familiaritzant amb vocabulari relacionat amb els aliments i els utensilis que s'utilitzen a la taula.

Després del dinar, durant l'estona de lleure, es combina la pràctica esportiva i la llengua anglesa, a través de jocs tradicionals, jocs dirigits i gimcanes. També es farà un taller de contes i un taller d'expressió on els nens i nenes començaran a entrar en una dinàmica que els ajudarà a formular petites frases i anar agafant fluïdesa en l'anglès.

Si no hi ha canvis, durant el mes de Novembre, aquests són els dies que la monitora d'anglès vindrà al menjador de l'Esqueix, per si voleu aprofitar la situació perquè els vostres fills s'hi quedin a dinar!

DIVENDRES 7 DE NOVEMBRE
DILLUNS 17 DE NOVEMBRE
DIMARTS 25 DE NOVEMBRE


Informació extreta de:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada