diumenge, 16 de desembre del 2018

FEM LA DESCRIPCIÓ D'UNA RUTA FINS AL MOLÍ D'EN SALA PASSANT PEL GORG DE SALADIC

Una de les activitats d'entorn d'aquest trimestre va ser la d'inventar-nos una ruta amb el GPS i, a més de marcar la ruta amb el GPS, i els llocs importants que anàvem trobat, fer una descripció del recorregut. Aquí podeu veure la ruta i algunes descripcions... Us animem a fer-la durant les vacances de Nadal o algun cap de setmana!


Powered by Wikiloc

Sortim de l’escola el dijous a les 8:50 cap al Gorg de Saladic anem pujant pel carrer Saladic. A la dreta veiem la piscina. Una mica més amunt trobem un parell d’escultures. Una d’elles es diu Diàleg i està feta des de l’any 1970, és de bronze i la va fer en Joaquin Garcia Donaire. Més endavant n’hi ha una que es diu Flames (silos) i està feta a l’any 1970, està feta d’alumini inoxidable i la va fer en Francisco Baron Moliner.
Ens desviem per la drecera fins que arribem al Gorg de Saladich. Abans d’arribar-hi passem un hort i una noguera.

A les 9:15 caminem cap al riu de la corda, grimpem per les pedres i seguim el camí. Seguim per un camí estret i amb molta vegetació a les 9:27 arribem al riu de la corda. Passem pel costat i veiem molts peixos, passem per un pont estret de fusta i arribem al molí d'en sala i allà trobem la Font Cisco i una mica més amunt el Molí d'en Sala.


Arribem a la resclosa de Rubió i es veu Rubió. Pugem una pujada i arribem a la font del Coll. Hi ha molta natura! A les 10:10 marxem de la Font del Coll direcció a Rubió i el sol ens acompanya. Hi ha molta boira baixa. A l’esquerra hi ha una barraca de vinya i hi ha vaques. Tornem cap a l’escola.
Al final va sortir una ruta circular de gairebé 6,5 km i un desnivell de 135 metres, que és apta per tothom.
Es poden veure més fotos de la ruta a l'àlbum de sortides a l'entorn del 1r trimestre

Altres descripcions de la ruta:
https://docs.google.com/document/d/1rWYIpbY9li8SOe6IpqYCSsIrJdkOVaViDWAKsPo5u3w/edit?usp=sharing
https://docs.google.com/document/d/19LDLJ3hd4Su0WiceHKaN33ts_KCC8BXRrFEoB9HB0iE/edit?usp=sharing

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada