INFO-VERD

PÀGINA WEB D'ESCOLA VERDA

Aquest curs, la comissió d'alumnes d'Escola Verda han volgut crear la seva pròpia pàgina web per tal d'informar i compartir amb tots vosaltres activitats, descobertes, propostes, reptes...
Clicant a la imatge podreu accedir-hi i començar a aprendre una mica més sobre el nostre entorn i com cuidar-lo.


COMISSIÓ D'ESCOLA VERDA

Al llarg del curs, els membres de la comissió d'escola verda ens hem anat trobant per reflexionar, pensar i posar en marxa diferents accions: participar en el Projecte Let's Clean Up Europe, potenciar 'ús de carmanyoles i boc and rolls per evitar l'ús de paper de l'alumini i envasos,... i ho hem presentat a la resta de companys i companyes de l'escola.


Ja fa uns mesos, vam rebre el distintiu d'Escola Verda, fruit de la feina d'infants i mestres dels darrers cursos...


I ja el tenim penjat a l'entrada de l'escola! El curs vinent reprendrem les comissions d'escoles verdes amb moltes ganes i noves idees per tal de fer que la nostra escola sigui cada vegada "més verda"! Moltes gràcies a tothom per la vostra col·laboració!!!CUIDEM L'HORT DE L'ESCOLA

Durant tot el curs, sobretot des del segon trimestre, tots els infants de l'escola hem anat cuidant l'hort i collint-ne els seus fruits. Els Petits dins de les activitats de Descoberta de l'entorn i Mitjans i Grans com a part d'un dels ambients d'aprenentatge.


El Genís ens va ajudar a llaurar la terra amb el motocultor.

Vam preparar la terra...


Vam sembrar i vam plantar...


I vam collir!!!


LET'S CLEAN UP EUROPE: NETEGEM EL NOSTRE ENTORN

La setmana del 3 al 9 de maig alumnes, mestres i famílies de L'Esqueix, a proposta de la Comissió Verda d'alumnes, ens hem afegit a la campanya Let's Clean Up Europe.Així, durant la setmana, infants i mestres de l'escola van aprofitar la sortida de revisió de caixes niu per recollir totes les deixalles que van trobar durant el camí i a l'entorn de les zones on hi ha penjades les diferents caixes niu. Malhauradament, vam trobar força deixalles... En tornar a l'escola, les vam llençar als contenidors corresponents, classificant segons fossin envasos, paper, vidre o resta. També vam recollir deixalles que entregarem a la deixalleria mòbil el proper dilluns, 17 de maig, en què vindran a fer-nos tallers sobre el reciclatge i la resta de "R" que cal tenir en compte per tenir un món millor i més sostenible.
Algunes famílies també es van afegir a la neteja d'espais i ens han fet arribar les imatges de la recollida que cadascú va fer allà on van ser durant el cap de setmana.
Moltes gràcies per la vostra feina! 

18 de febrer de 2020

El passat dimarts, 4 de febrer, vam constituir la comissió d'escola verda de L'Esqueix. Es van reunir 3 representants dels pares i mares, 2 representants de l'ajuntament, 2 representants dels mestres i 6 representants dels alumnes.
En aquesta comissió verda es decidiran les accions que volem fer per aconseguir una escola verda.
Ja tenim moltes idees. Però, si vosaltres en teniu, feu-nos-les arribar a la bústia d'idees de l'Escola Verda. 

A l'entrada de l'escola trobareu la cartellera "INFO-VERD", on anirem penjant les novetats de la comissió. I també la bústia d'idees on ens podreu fer arribar els vostres suggeriments.

Comissió Verda de L'Esqueix.

3 comentaris: