PREINSCRIPCIÓ INFANTIL I PRIMÀRIA 2022-23Us informem que del dia 7 al 21 de març s’obrirà el període de preinscripció dels infants en centres públics d’educació Infantil i Primària.

Si el vostre fill/a el curs 2022/23 ha de fer primer nivell del segon cicle d’infantil (I3), o bé voleu fer un canvi d'escola per a qualsevol dels cursos d'Educació Infantil o Primària, aquí trobareu la informació amb els passos a seguir per fer-ho.   

Enguany la preinscripció s’ha de fer en format telemàtic i  és la família qui ha d’entrar la sol·licitud de forma telemàtica i adjuntar també la documentació requerida escanejada. 

Sol·licitud

Podreu trobar l’enllaç un o dos dies abans de l’inici de la preinscripció a la web del Departament:

https://preinscripcio.gencat.cat/ca/estudis/infantil-3-6/inici/ 

https://preinscripcio.gencat.cat/ca/estudis/primaria/inici/


Què cal per omplir la sol·licitud? 

SOL·LICITUD ELECTRÒNICA: Mitjançant certificat digital, com document d’identitat electrònic, Cl@ve, idCat, etc. Si no es disposa de cap certificat, us en podeu generar un de forma fàcil, l’idCat Mòbil, us expliquem com:  

Cal complir els requisits següents: 

  • Ser major de 16 anys.

  • Disposar de Document d’Identitat.

  • Disposar d’adreça de correu electrònic i un telèfon mòbil a efectes d’identificació i contacte. 

  • Targeta sanitària per la teva identificació. 


Accediu a l’adreça https://idcatmobil.seu.cat/ i trobareu les instruccions pas a pas de com fer-ho. Per utilitzar l’idCAT Mòbil només cal introduir el número de document d’identitat i el número de telèfon mòbil en el web on calgui identificar-se electrònicament per fer un tràmit. Tot seguit es rep un missatge al telèfon que conté una clau d’accés per introduir-la en el web. En aquest cas, al tràmit de sol·licitud de preinscripció. Una vegada identificats, caldrà entrar el número d’identificació de l’infant a RALC. (Els alumnes de I3 no tenen número RALC assignat, per tant, caldrà que entreu totes les dades). 


Documentació que caldrà adjuntar (escanejat o fotografiat) en la sol·licitud telemàtica:

  • Document d’Identitat del pare, mare i de l’infant, si en té.

  • Llibre de família.

  • Documentació que al·legueu a efectes de barem (carnet família nombrosa...).


Per fer la preinscripció al nostre centre caldrà introduir el codi de centre: 08021934 Escola L'Esqueix.


Per a qualsevol dubte o dificultat a l’hora de tramitar la preinscripció de forma telemàtica,  us podeu posar en contacte amb l’escola a través del correu electrònic a8021934@xtec.cat o bé trucant al 938399227 (dilluns, dimarts o divendres de 13 a 14h; dijous, de 9 a 12h).


De la mateixa manera, si esteu interessats en visitar i conèixer abans l’escola, podeu escriure en aquest mateix correu electrònic per tal de concertar dia i hora de visita.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada