dijous, 22 de desembre del 2011

CELEBRACIÓ DEL NADAL


Avui, 22 de desembre, els alumnes i mestres de L'Esqueix hem celebrat el Nadal a l'escola. Des de primera hora del matí, els diferents grups classe hem anat baixant a la Sala Petita del Centre Recreatiu per fer els últims assajos de totes les actuacions.
Després hem sortit al pati per jugar una estona i esmorzar, tot esperant que arribés l'hora de fer cagar el tió. Tots plegats ens hem trobat a la sala gran on el tió ja ens esperava. L'hem picat ben fort tot cantant-li la seva cançó i al final hem descobert que ens havia cagat molts regals per a tots.
Ben contents i emocionats hem anat ja cap al pavelló per fer el Concert de Nadal. La sala feia molt de goig, amb la decoració nadalenca i el nombrós públic que ens ha vingut a veure. Han començat els alumnes de la classe Dofins, han continuat els Tresors, després els Fars i per últim els més grans, els Mare Nostrum.
Hem fet representacions, hem recitat poemes i cantat  cançons en català, castellà i anglès. El públic ens ha premiat amb molts aplaudiments.
Des d'aquí també volem desitjar a tothom que tingueu MOLT BONES FESTES!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada