divendres, 9 de novembre del 2012

LA CASTANYADAEl dimarts 30 d’octubre vam celebrar la castanyada. Al matí vam fer els panellets . La nostra classe també va fer les paperines per les castanyes. Mentres les féiem va venir-nos a veure la Marieta Castanyera.

A la tarda uns avis ens van coure les castanyes. Mentrestant nosaltres    vam fer els jocs. El primer  joc que vam fer  va ser el túnel de la por.    Quan vam sortir  ho vam fer molt bruts. E l segon  joc  va ser el de buscar castanyes a sota  la terra de  sorral,  després  vam   fer el joc d’encertar  la pilota. Era  molt difícil  perquè  cada cop era més llarg   i  costava  encara   molt mes.   Després va ser a la classe dels  que    amb els ulls tancats  s’havia d’agafar la galeta  i sucar-la amb xocolata.   La Mireia   ens ajudava una   miqueta . Un altre  joc va ser amb la Paquita,   taniem que trencar  l’olla.

Al cap d’una estona  van venir els pares a menjar castanyes, moniatos i els panellets. Tot era molt bo i els pares també s’ho van passar molt bè i nosaltres també

                                                                               Xènia Estrada, reportera classe Xefs

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada