Si voleu fer-les a casa podeu seguir la recepta següent:
INGREDIENTS:
- 250 g de
mantega (butter)
- 150 g de
sucre (sugar)
- 1 ou (egg)
- 400 g de
farina (flour)
- Xocolata
(chocolate)
EINES/APARELLS:
- 1 bol
(bowl)
- 1 batedora
(mixer)
- 1 corró
(rolling pin)
- Motlles
(biscuit cutters)
- Safates (tray)
- Forn
(Oven)
PREPARACIÓ:
- Hem de
barrejar els 250 grams de mantega amb la batedora.
- Després hi
afegim un ou i seguim barrejant.
- A
continuació afegim 400 grams de farina i ho barregem a poc a poc.
- Quan la
bola és uniforme, ho deixem refredar una estona a la nevera. Al cap d’un parell
d’hores, aixafem la massa amb el corró fins que té el mateix gruix a tota la
massa.
- Tot seguit
fem les galetes individuals amb els motlles i les anem col·locant separades a
la safata.
- Quan està
plena, les posem al forn 15 minuts a 180º.
- Quan ha
passat l’estona, traiem les galetes del forn, les deixem refredar i les decorem
amb xocolata.
Alumnes de 6è de Primària – Pol, Mireia, Jonathan i Laura
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada