dimarts, 12 de febrer de 2013

VISITEM EL RESTAURANT EL RUBELL

EL DIA QUE VAM ANAR A COLLIR OLIVES, LA Mª TERESA DEL RUBELL ENS VA DIR QUE SI TREBALLÀVEM EL MENJAR PODÍEM ANAR UN DIA AL RESTAURANT.

AVUI, 12 DE FEBRER, HI HEM ANAT. ENS HEM ASSEGUT A LA VORA DE LA LLAR DE FOC I ENS HA EXPLICAT QUE:
-          FAN ESMORZARS, DINARS I SOPARS.
-          CADA DIA FAN UN MENÚ:  PRIMER, SEGON PLAT I POSTRES.
-          AVUI HI HAVIA  :     1r   AMANIDA, MACARRONS, ARRÒS A LA CUBANA
                                    2n  LLOM AMB PATATES, BOTIFARRA A LA BRASA, POLLASTRE AL FORN
                                    Postres   FRUITA, FLAM, GELAT
            ELLA ENS HA DEMANAT QUÈ VOLÍEM I HO APUNTAVA EN UNA LLIBRETA. DESPRÉS ELS CUINERS  
            HO PREPAREN.
-    PER PARAR LA TAULA ES POSA:
     ESTOVALLES, PLATS, GANIVET A LA DRETA, FORQUILLA A L’ESQUERRA, EL GOT AL MIG I EL  
     TOVALLÓ. I AIXÍ HO HEM FET, ENTRE TOTS HEM COL.LOCAT LES COSES.
-    HI HA DUES CUINES, UNA DE PLATS CALENTS I UNA ALTRA DE PLATS FREDS. ENS HA ENSENYAT TOTS
     ELS MATERIALS: LA PICA, ELS PLATS,  EL RENTAPLATS, LA CAFETERA, ELS FOGONS, LES BRASES, EL
     FORN, LES OLLES, LES CASSOLES, ELS ARMARIS  QUE MANTENEN ELS PLATS CALENTS, LES NEVERES.

DESPRÉS ENS HA PREPARAT ENCIAM, ESCAROLA, PASTANAGA, OLIVES, MOZZARELA. 
CADASCÚ S’HA FET UNA AMANIDA. L’HEM AMANIT AMB OLI DE LES SEVES OLIVERES, SAL I VINAGRE.
I CAP A LA TAULA FALTA GENT!
ENS HA PORTAT AIGUA, COCA-COLA I FANTA PER BEURE. I DE POSTRES UN GELAT.

ENS HO HA EXPLICAT MOLT BÉ. L’AMANIDA ERA MOLT BONA. I EL GELAT ENCARA MÉS.

HA ESTAT GENIAL !!! 


                                                                  
                                                                     CLASSE DELS PINXOS

Cap comentari:

Publica un comentari