dimarts, 2 de juliol del 2013

VISITA A TV3

Els nens i nenes de CS de l’Escola l’Esqueix vam anar a visitar TV3 , perquè vam ser els guanyadors  del concurs El Gust per la Lectura.
Vam sortir de Monistrol a les 8:15 i ens van acompanyar alguns pares. Al cap de una estona vam arribar a Sant Joan  Despí i vam esmorzar en un petit parc.
Quan vam acabar, vam començar la visita. Primer vam veure on fan les notícies: les càmeres, el plató, control de so. El plató del TN és més petit del que sembla a la televisió. També ens van ensenyar com funciona  el croma i una pantalla digital més moderna que fan servir ara.
Més tard, ens van ensenyar els vehicles que fan servir per desplaçar-se amb les connexions exteriors a altres llocs.
Per últim, vam anar veure on produïen els programes d’entreteniment: La Partida de TV3, el Què qui com, Els divendres, Els Matins, l’Esport Club. La majoria dels decorats d’aquests programes estaven desmuntats, ja que no tenen tants platós. Tot i així, vam poder veure com assajaven les gravacions del Què qui com i vam veure muntat el de Divendres, ja que com graven cada dia no el poden anar desmuntant.
Abans de marxar vam passar per un passadís amb molts armaris plens de roba i sales de maquillatge i camerinos. Com a record de la visita ens van donar una petita motxilla.
Ens ho vam passar molt bé!
Alumnes de la classe Estrelles Michelin

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada