dimarts, 15 d’abril del 2014

CERTAMEN NACIONAL DE LECTURA EN VEU ALTA: QUARTS DE FINAL

El dimecres 2, d’abril. L'Aina i la Vàlia van anar de lectores al X Certamen Nacional de Lectura en Veu Alta; l'Aniol i jo vam anar-hi suplents.
Era la fase dels quarts de final i vam anar a Manresa a llegir uns capítols d’uns llibres. L'Aina i jo ens havíem de preparar uns fragments del llibre “Un somni dins un mitjó”.  I la Vàlia i l'Aniol s'havien de preparar fragments del llibre “Aixecant  el vol”. Quan van acabar de  llegir els van donar un diploma i un llibre per premiar la seva participació.
En aquesta fase hi participaven molts altres nens i nenes d’escoles, de Manresa i del Bages, a més dels companys de la ZER, de Mura i de Calders. Hi participaven nens de 3r a 4t (CM), de 5è a 6è (CS),  de 1r a 2n d'ESO (1r cicle) i de 3r a 4t d'ESO.
Mentre els jutges decidien qui havia de passar a la semifinal ens van fer una explicació i audició d’instruments tradicionals i que normalment sonen a la cobla (la tenora, el flabiol…).



Malgrat que no vam passar a la següent fase, per tots va ser molt interessant i emocionant poder participar en aquest concurs.
Queralt Vall, reportera de la classe Satèl·lits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada