Els resultats van ser molt variats... mireu!
- CUPCAKE VAMPIR (cuinera: Aina Cardona)
INGREDIENTS:
- Magdalena
- Mantega de coco
- Galeta Oreo
- Xips de xocolata
- Mermelada de Maduixa
PREPARACIÓ:
1- En primer lloc, agafa una magdalena i talla la muntanyeta de manera que quedi plana.
2- Seguidament, unta-la amb mantega de coco.
3- A continuació, obre una galeta Oreo i posa-la sobre el coco.
4- Tot seguit, posa 2 xips de xocolata com a ulls i amb una mica de mermelada fes la boca.
5- Finalment, posa-la una estona a la nevera i… ja està llesta per menjar-la!
- FANTASMES (cuiner: Jordi Estrada)
INGREDIENTS:
- Pa de motlle
- Tisores
PREPARACiÓ:
En primer lloc, talla el pa de motlle en forma de rodona.
Seguidament talla dos ulls i una boca. Intenta fer els ulls simètrics i la boca una mica torta com si estigués espantant algú.
- VAMPIR TERRORÍFIC (cuiner: Nicolae V. Darloman)
INGREDIENTS:
- pa de motlle
- pernil dolç
- peix
PREPARACIÓ:
En primer lloc, agafa un tall de pa de motlle i posa-hi pernil dolç. Llavors, a la llesca de sobre, talla-li dos triangles, que són els ulls, i la boca.
Finalment per decorar-ho, posa-li cranc per les bandes i a la boca.
- ENTREPANS DE HALLOWEEN (cuinera: Xènia Estrada)
INGREDIENTS:
- pa de motlle
- Nocilla
PREPARACIÓ:
En primer lloc, agafa dues llesques de pa de motlle i unta-les per les dues bandes de Nocilla. A continuació, fes forats a la llesca de sobre amb el ganivet (seran els ulls i la boca).
- FANTASMA DE NOCILLA (cuiners: Adrián i Oriol)
INGREDIENTS:
- Una llesca de pa de motlle
- Nocilla
- Sucre glass
- Lacasitos
- Melmelada de maduixa
PREPARACIÓ:
Primer de tot, agafa una llesca de pa de motlle, unta-la amb nocilla i posa-hi el sucre glass per sobre. Seguidament, agafa dos lacasitos i posa'ls com si fossin els ulls. Finalment, posa la melmelada com si fos la boca i talla la llesca fent onades a la part de sota.
- CARBASSA DE HALLOWEEN (cuiner: Isaac Junyent)
INGREDIENTS:
- pa de motlle
- Nocilla
- Colorant alimentari
PREPARACIÓ:
En primer lloc, agafa 4 llesques de pa de motlle. Seguidement, talla-les fent les cantonades arrodonides. Després, unta-les amb Nocilla, fes-hi els forats i posa-hi el colorant a la part de dalt.
- FANTASMES (cuinera: Queralt Vall)
INGREDIENTS:
- Magdalenes
- Melmelada
- Fondant
- Retolador alimentari
PREPARACIÓ:
En primer lloc, talla la magdalena. Tot seguit, unta-la amb melmelada per la part de dalt. A continuació, aplana el fondant i dibuixa-li els ulls i la boca amb el retolador alimentari. Finalment posa-li el fondant.
- MONSTRE D'INSECTES (cuinera: Cristell Medina)
INGREDIENTS:
- 3 llesques de pa de motlle
- Nocilla
- crema de formatge
PREPARACIÓ:
En primer lloc, amb 2 llesques de pa fes un entrepà de nocilla. Seguidament, unta nocilla per sobre. Després, agafa crema de formatge i fes: 2 boletes (ulls),3 serps (boca i 2 cucs). Per últim, amb la tercera llesca de pa, fes boletes (aranyes) i posa-les per sobre. I ja tindràs el teu monstre amb insectes!
- MONSTRE SALAT (cuiner: Samuel Saiz)
INGREDIENTS:
- magdalenes
- Nocilla
- galetes salades
PREPARACIÓ:
En primer lloc, agafa una magdalena i unta-la amb Nocilla. A continuació, enganxa unes galetes salades i ja ho tens a punt.
- MONSTRE DOLÇ (cuiner: Txell Rudol)
INGREDIENTS:
- Nutella
- Galetes salades
- Pa de motlle
- 1 galeta integral
PREPARACIÓ:
En primer lloc, agafa dues llesques de pa de motlle unta-les amb nutella. Seguidament, posa-li a sobre les galetes salades com vulguis. Tot seguit, a sobre de les galetes, fes-hi un puntet de Nutella perque semblin ulls. Finalment, trenca la galeta integral i amb nutella fes-li les dents.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada