divendres, 27 de febrer del 2015

CRÒNICA DE CARNESTOLTES

Divendres 13 de febrer, després d’haver estat tota la semana preparant disfresses i seguint les consignes del Rei Carnestoltes, va manar tota l’escola a fer una rua pels carrers del poble.
A un quart de quatre aproximadament vam sortir de l’escola i ens vam trovar amb una sorpresa poc agradable: l’aparell de música s’havia espatllat i per això vam decidir fer servir instruments de l’aula de música per animar la rua.

L’itinerari que vam seguir va ser el següent. En primer lloc, vam anar pel carrer de les escoles i després pel carrer de la Mallola. Seguidament, vam baixar pel carrer del Call fins que vam arribar a l’avinguda Pere Tarrés. A continuació, vam anar cap a poble avall i vam pujar pel carrer del Serrat. Finalment, vam passar pel carrer de la Vinya fins que vam arribar a l’escola.
Alguns pares ens van acompanyar tota la rua i fins i tot uns quants van venir disfressats.



Quan vam arribar a l’escola vam anar al pati i vam fer el judici al Rei Carnestoltes, en el qual va ser condemnat a mort. Per això, el vam cremar mentre cantàvem la tradicional cançó... “A setze, a setze, a setze el vi...”.

Alumnes classe dels Musicals

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada