(http://postresoriginales.com/turron-de-chocolate-con-barquillos/)
INGREDIENTS:
- 150 + 75g de xocolata de postres
- 75 g de xocolata amb llet
- 75 g de crema de cacau
- 50 g de neules
- Primer aixafem els 50g de neules i les deixem a part.
- Després, posem en un bol 150g de xocolata per postres i l'introduïm al microones. Ho anirem parant de tan en tan perquè no es cremi. Abans que acabi de fondre's ho removem amb la cullera fins que acabi de fondre's bé.
- Quan ho tinguem desfet, pintem el fons del motlle i la part inferior dels laterals (amb una cullera va bé) i ho posem a la nevera fins que la xocolata es posi dura.
- A continuació, posem 75 g de xocolata amb llet en un bol i la fonem al microones. Quan ja estigui, hi afegim 75 g de crema de cacau i seguim remenant.
- Incorporem les neules trinxades a la barreja de xocolates i ho barregem.
- Posem la mescla dins el motlle amb compte, repartint-la bé, i allisem la superfície, fent una mica de pressió perquè així no quedin forats, sobretot a les cantonades.
- Fonem 75 g de xocolata de postres i la posem sobre la barreja de neules i xocolates per tapar-ho.
- Ja només ens queda deixar-ho refredar (a la nevera va més ràpid).
Vàlia - Classe Mil i una nits (5è)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada