divendres, 23 de setembre del 2016

GIMCANA PER ENTRAR A CLASSE

El primer dia d'escola, quan vam arribar, els nens i nenes de la classe dels grans ens vam trobar que la classe estava tancada i no podíem entrar. Alguns ja pensaven que s'estalviarien un curs, d'altres que l'avi del curt de por de l'any passat rondava per aquí... però de seguida vam descobrir sota la porta un missatge que ens deia que havíem d'anar a la sala per trobar-hi unes gomes elàstiques i un sobre.

Ben intrigats, vam anar a buscar-ho. No ens va costar gaire trobar un sobre que ens deia què ens calia fer per trobar la classe i poder entrar.

En primer lloc, vam haver de jugar al joc "Em pica" per poder-nos presentar al Jose. Després ens vam haver de lligar els peus en parelles i caminar fins al menjador mentres ens explicàvem les vacances.
Al menjador vam trobar un sobre que deia que havíem de fer el joc de les cadires solidàries (on no s'eliminaven persones, sinó cadires i tots havíem de seure).
Quan vam acabar el joc, vam anar fins la font fent una fila asseguts i on havíem de dir qualitats nostres. A la font vam fer els números 16-17 amb els nostres cossos.
Després, vam haver d'anar fins als lavabos transportant un company i ens explicàvem quin era el nostre menjar preferit. Allà, vam buscar la clau que obria la porta del pati i vam sortir ben agafats fent una enaïmada.
Vam trobar un sobre dins el tipi, que ens feia fer un joc de passar un cèrcol per tota la rotllana i des d'allà vam anar a fer-nos fotos davant del mural del pati.
Gairebé per últim, vam anar fins a la biblioteca transportant un cèrcol aguantant-lo tots amb un dit. A la biblioteca, vam ajuntar els sobres de les pistes i això ens va fer descobrir que la clau estava amagada dins l'enciclopèdia 5 del Club Super 3.

Finalment doncs, vam poder entrar a la nostra classe. Tan de bo aquest curs estigui ple d'activitats divertides com aquesta.




Text conjunt elaborat pels alumnes de 4t, 5è i 6è.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada