dilluns, 27 de febrer del 2017

DISSENYEM BARRETS ESTRAMBÒTICS

Durant uns quants Divendres, a la tarda, a plàstica els nens i nenes grans de l'escola ens vam estar dissenyant uns barrets per Carnestoltes: alguns barrets eren d’animals, uns altres abstractes, de coses... però tots eren molt divertits perquè estaven creats amb la imaginació. Els barrets eren de plàstic i ens els va donar fa temps el pare del Joan Alonso del lloc on treballa.

Vam començar els de 3r, 4t, 5è i 6è. Primer vam començar pintant la base amb una pintura que feia mala olor, després havia d’acabar d’eixugar-se per fer-hi més capes del color que necessitàvem. Quan va acabar d’eixugar-se els vam decorar amb tot el que volíem: cartolines, goma EVA, feltre, cotó, rodones adhesives, cartrons... Demanàvem el que ens feia falta i si ho teníem ho anàvem a buscar.

Quan ja vam tenir els barrets fets, una tarda vam fer un taller de padrins i fillols on els ajudàvem a fer-se el seu propi barret. Ells ho tenien una mica més fàcil, ja que en comptes de pintar-ho amb pintura, molts ho van fer amb Playcolor, perquè no costava tant de pintar i s'eixugava més ràpid. Després van començar a decorar-ho amb cartolines, taps, goma eva... Els van quedar molt bonics.


El Dimecres dia 22 el Rei Carnestoltes ens va dir que ens havíem de posar els barrets per anar per l'escola. Quan vam arribar estaven al porxo i cadascú es posava el seu. Va ser molt divertit!



clicant sobre aquesta foto podràs veure altres fotos


Noemí Peña - Classe dels Picapedrers

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada