diumenge, 5 de maig del 2019

EL CONTE "EL CLIP DE LA LAIA"

Durant unes setmanes, hem estat treballant en el projecte de fer un conte i il·lustrar-lo en forma de vídeo.
Per fer-ho primer vam planificar entre tots què volíem que passés al nostre conte. 
Un dilluns al matí, vam fer grups i cada grup va escriure un tros del conte. Un altre dia el vam coregir. Al cap d'uns dies vam començar a preparar les escenes i els personatges. Totes les escenes i els personatges estan fets amb plàstics reciclats: taps, bosses de patates, embolcalls, palletes...
Aquest conte l'hem presentat al Certamen dels Jocs Florals de Catalunya i podeu veure'l aquí...


La història va d'una nena (que es diu Laia) que se'n va de vacances. Va a banyar-se al riu i es fa mal. Llavors veu que el seu clip està trencat i el tira al riu. El clip va baixant pel riu fins que arriba al mar. A dins l'aigua el clip es troba uns animals que estan en perill i els ajuda. Al cap d'unes hores, el clip no veu un llobarro que està badallant i aquest se l'empassa sense voler. Un pescador pesca el llobarro i el porta a un restaurant.
Mentrestant la Laia va al restaurant i demana peix. Quan el cambrer li porta el peix ella veu una cosa que s'assembla al seu clip... exacte ésel seu clip! La Laia es despertar i veu que tot haestat un somni, però un malson massa real, ja que la contaminació dels plàstics és un problema molt gran.

 Marc P.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada