dissabte, 16 d’abril del 2022

ANEM DE COLÒNIES AL MAS SAIOL

Aquest any sí que podem anar de colònies. Tots els nens i nenes de l'escola l'Esqueix anem a Moià el 28 i 29 de març, al Mas Saiol.

El Primer dia anem a veure la Fàbrica de pasta La Moianesa: hem vist com fan els espaguetis, macarrons,... amb sèmola de blat i aigua. Nosaltres ho hem provat i en surt una pasta enganxosa.

Després anem xino-xano cap al Molí nou. Ens enfilem per tot arreu, toquem l'aigua del riu,... Veiem unes pedres rodones molt grans que servien per xafar el blat. 

Arribem a la casa i ens instal·lem a les habitacions. Cabem tots els de la classe en una habitació. Dormirem plegats!

 

Unes noies ens expliquen la Llegenda de la Cabra d'or. Havent sopat anem a buscar les monedes d'or amb els lots. Després de molt buscar trobem un cofre! Anem a dormir i amb música de fons ens adormim com els àngels.


 


L'endemà sortim a passejar per Moià. Trobem l'Església i demanem quin és el patró de Moià. Després anem a l'Ajuntament i ens ensenyen les seus gegants i la Sala de Plens. Baixem carrer avall i entrem a la botiga del Cal Ros on venen pasta la Moianesa. Al final ens trobem tots al Parc. Juguem una bona estona i cap a dinar.

A la tarda fem tallers de maquillatge, pintar pedres, fer collarets i el clauer de record. Els pares ens van venir a buscar. 

Ens ho hem passat molt bé i han passat volant!!!

Classe de les Pilotes

 

1 comentari:

  1. De les colònies em va agradar molt a la nit quan vam anar a dormir, hi quan ens vam dutxar.
    També em va agradar molt perquè hi vaig anar amb els meus amics.

    MIA.

    ResponElimina