Dimecres passat els alumnes de 6è de l'escola van preparar, partint d'una llesca de pa de motlle, unes receptes terrorífiques. Aquestes són les receptes dels plats que van inventar-se!
MONSTRE DELS ULLS (Autor: Pol
Baiges)
Ingredients:
- pa de
motlle
- trossos de
Toblerone blanc i negre
- mantega
- sucre
- 1 donete
- melmelada
de tomàquet
- Nocilla
Preparació:
En primer
lloc, he fet la base amb tres llesques de pa de motlle i les he untat amb
mantega i hi he posat sucre.
A
continuació, li he fets els ulls i la boca amb trossos de Toblerone blanc i
negre.
Després, li
he fet el nas amb un donete i l'he col·locat sobre una base de melmelada de
tomàquet. Per últim, li he fet els cabells amb Nocilla.
FANTASMA I CALAVERA (Autora: Janina Jo)
Ingredients:
-Fondant
de color negre i blanc.
-Pa de
motlle.
-Retolador
comestible
-Colorant.
Preparació:
Primer has
d'agafar el pa de motlle, tallar-lo amb forma de rodona i apila-les. Després, has de cobrir les rodones amb fondant. Per últim,
ho has de decorar com tu vulguis per dalt.
MÒMIA (Autors: Oriol i Enric)
Ingredients:
-Sobrassada
-Olives
- Tomàquet fregit
-Formatge
-Pernil
-Pa de motlle
Preparació:
En primer lloc, torrem el pa de motlle i hi posem tomàquet fregit. A
continuació, posem un tros de pernil a sobre del pa. Després, tallem el
formatge a tires i les posem a sobre del pernil.
Seguidament, tallem una oliva en dos trossos, els omplim de sobrassada i
els posem com si fossin el ulls. Per últim, fem la boca amb sobrassada.
TAÜTS I ULLS (Autora: Neus Junyent)
Ingredients (per fer tant els taüts com els ulls):
-pa de motlle
Preparació dels taüts:
Primer tallem les llesques de pa de motlle en forma de taüt, tots de la
mateixa mida. En segon lloc, desfem la xocolata blanca i la tenyim amb el
colorant. Finalment, untem la xocolata al pa de motlle i fem la creu amb la
mànega pastissera.
Preparació dels ulls:
Primer triturem el pa de motlle. A continuació, desfem la xocolata. Quan ho
tenim fet, ho barregem i fem boletes. Finalment, les tenyim amb colorant
vermell i fem un puntet a cada ull.
LA CALAVERA I LA CARBASSA (Autora: Queralt
Cardona)
INGREDIENTS:
-Pa de motlle.
-Nocilla.
-Mel.
-Galeta triturada.
-Virutes de xocolata.
-Llaminadures per decorar.
PREPARACIÓ:
En primer lloc, agafem dos trossos de pa de motlle i els aplanem amb el
corró.Quan acabem, fem la forna de carbassa o de calavera....
A continuació, untem la part de sota amb nocilla. A la part de dalt li foradem els ulls, el nas i la boca i així es veu la
nocilla. Finalment, decorem la superfície de les formes amb galeta triturada o virutes de xocolata.
CARA HALLOWEEN (Autor: Alan Gómez)
Ingredients:
-2 llesques de pa de motlle
-1 tros de xoriço
-1 tros d'espetec
-Trossets de pernil salat
-2 trossos de formatge
Preparació:
En primer lloc, agafes les llesques de pa i a una li poses un tros de
formatge. A continuació, ajuntes les llesques de pa com un entrepà. Després,
poses a sobre el pa un altre tros de formatge. Més tard, agafes el xoriço i el
talles pel mig i el poses al pa fent d’ulls. Després, talles trossets de pernil
salat i li fas el cabell, el nas i les orelles. Per últim, agafes un tros
d'espetec i li poses de boca i ja tens la cara de Halloween.
La teranyina (Autor: Eloi Rovira)
Ingredients:- Pa de motlle
- Fondant
- Retolador comestible
- Melmelada de maduixa
- Mantega
Preparació:
En primer lloc, untem el pa de motlle amb melmelada de maduixa i mantega. A continuació, cobrim el pa de motlle amb fondant. Després, agafem un retolador comestible i dibuixeim la teranyina. Per últim, fem l'aranya de sobre amb fondant.
jooo que bona pinta te tot!!!!!
ResponElimina