diumenge, 3 de novembre del 2013

SOM LA CLASSE ROBOTS

Els alumnes de 1r. 2n. i 3r. de primària hem escollit ROBOTS com a nom de la classe. Ja hem decorat l'entrada amb uns robots ben eixerits!



Ara us expliquem algunes de les activitats que ja hem fet:

SORTIDA AL MIBA
El 27 de setembre  de 2013 vam anar al MIBA, que és el Museu d´Invents de Barcelona. Vam veure molts invents i cadascun tenia una pantalla per saber perquè servien .També vam veure la màquina més inútil del món, no servia per a res, només tu l’obries i ella es tancava.
Vam fer invents per grups i vam construir un tira-xines i una xacleta netejadora. Vam veure un despertador super mono.
Mentre dinavem vam veure una limusina rosa antiga.

Vàlia i Gerard



El MIBA  és un museu d´ invents de Barcelona. Nosaltres, els de la classe de 1r. 2n. i 3r. de l’escola l’Esqueix el vam anar a visitar. Eens ho vam passar molt bé perquè hi havia uns invents molt graciosos. Hi havia una caixa que clicaves un botó i s’obria i després es tancava.
Més tard quan vam  anar a dinar vam veure una limosìna.

Aniol i Laura Ponsa





L’HORT
Els grans  van  remenar  la  terra.  Nosaltres  abans  vam  treure  les  herbes  i   les  vam  portar  al  contenidor  d’orgànìca. Ara  ja  hem  plantat  unes  quantes  escaroles.


 Èric i Anthonny

L’altre dia vam   anar   l’hort   i   vam  recollir  les   herbes   mortes. Després   les   vam  llençar  al   contenidor de  matèria orgànica que   tenim al  carrer de davant l’escola.


Yanira i Nerea


MÀSCARES DE HALLOWEN

A anglès hem fet màscares i  titelles i ho hem pintat. La Bruna i la Bertha  han fet una màscara de vampir i jo he triat la carbassa i també hem fet titelles.


Èrika, Bruna i Bertha


LA  CASTANYADA

A   l escola celebrem   la  castanyada.  Al matí hem fet  panellets i a la tarda els jocs que ens han preparat els grans.

Judith i Laura Santiago




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada