dissabte, 2 d’abril de 2016

LÍNIA COOPERATIVA

Fa uns dies vam fer un treball cooperatiu a plàstica, que consistia en fer entre tots una línia.Primer, cadascú va agafar una cartolina, quatre retoladors de colors i un retolador negre.
Vam fer una línia i després ho vam resseguir amb els altres tres rotuladors. Tot seguit, vam fer dibuixos pels costats amb el retolador negre. 
El nen o nena que havia fet la primera línia li havia de dir al segon que li deixés la cartolina per marcar l'inici de la línia i que així anés coincidint.

Per fer l'activitat vam fer servir unes cartolines que ens van donar des del projecte Escola Impremta.


6 comentaris:

 1. Hola, sóc el Tarek de 6è.
  Jo he participaat a la línia. Jo crec que ha quedat molt xula. Tinc el record de que tots ens haviem de ficar dacord d'on començaven i d'on acavaven.
  Adeú.

  ResponSuprimeix
 2. Hola sóc el Gerard de 4t.Jo he participat en la lìnea coperativa.Va ser un idea molt xula havìem de seguir el punt on acababa la lìnea de laltre company pel voltant havìem de fer dibuixets va ser molt xulo

  ResponSuprimeix
 3. Hola sóc l'Isaac i vaig a l'escola l'Esqueix a 6è a la classe mil i una nits. Fa uns dies, a plàstica, vam fer una línia entre tots. cadascú havia de fer una línia i decurar-la i al final ajuntar-les
  Adeu

  ResponSuprimeix
 4. Hola sóc l'Isaac i vaig a l'escola l'Esqueix a 6è a la classe mil i una nits. Fa uns dies, a plàstica, vam fer una línia entre tots. cadascú havia de fer una línia i decurar-la i al final ajuntar-les
  Adeu

  ResponSuprimeix
 5. Hola sóc la Cristinade la classe Mil i una nits.
  Les linies van quedar genial!A mi m'ha agradat molt fer la meva! Vinga fins un altre!

  ResponSuprimeix
 6. Hola em dic Maria, vaig a l'escola l'Esqueix a la classe de les Mil i una nit i faig 6è. Fa uns dies vam fer un treball cooperatiu, a plàstica, que consistia en fer una línia. Em va agradar molt participar. Fins aviat!!

  ResponSuprimeix