diumenge, 4 de desembre del 2016

DISSENYEM EL LOGOTIP DE LA COOPERATIVA

Els alumnes de la classe dels Picapedrers (4t, 5è i 6è) aquest curs hem format una cooperativa i hi anirem treballant tot el curs.
Vam començar votant si volíem fer una cooperativa o una empresa i va guanyar una cooperativa. Després vam decidir el nom i va sortir CoopECO. Uns dies més tard, cadascú va dir quin càrrec voldria tenir a la cooperativa, vam preparar uns cartells, ho vam explicar davant els companys i vam votar entre els candidats. Més tard vam decidir quin capital inicial aportaria cadascú, vam fer una carta explicant-ho a les famílies i ara estem treballant amb els estatuts i amb la imatge de la nostra cooperativa (el logotip).
Yanira - Classe dels Picapedrers

El divendres va venir el Francesc, el pare del Guerau, a la classe dels grans per ajudar-nos a fer el logotip de la nostra cooperativa, la cooperativa CoopECO. Uns dies abans, a l’hora de plàstica,  cadascú va dissenyar el logotip que volia. El Francesc va mirar els logotips i va dibuixar a la pissarra les coses que sortien a la majoria de logotips i ho va fer de manera senzilla. Els que més sortien eren: el món, una persona, fletxes de reciclatge, arbres...

Podeu veure més fotos de com està anant la cooperativa clicant sobre la foto.

A la tarda vam fer dos grups, per taules, i cada grup va fer una proposta. Un grup va proposar una persona que subjectava un món on hi havia els continents dibuixats i que estava envoltat per fletxes. L’altre grup van proposar un món envoltat de fletxes i amb els continents però aquest no tenia una persona.
Dilluns vam fer la reunió de la cooperativa i ens vam quedar amb la proposta de la persona.

Ara falta acabar de decidir las lletres i de perfeccionar-lo. Ja us l'ensenyarem quan el tinguem acabat!


Laura Santiago - Classe dels Picapedrers


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada