diumenge, 4 de desembre del 2016

LA CASTANYADA

El divendres  dia 5 vam celebrar  la castanyada! Va ser molt xulo! Al matí vam preparar panellets, ens va visitar la Castanyera i a la tarda vam fer jocs al pati.

Si cliqueu la foto podreu veure tot l'àlbum de fotos!

Els jocs que vam fer van ser:

  • Tirar castanyas el cul del Marrameu: havíem de tirar una pilota a un Marrameu dibuixat i si l'encistellàvem havíem de complir una consigna que hi havia dins una bossa.
  • Buscar castanyes dins uns pots: dins uns pots hi havia arròs, pells de plàtan, diaris molls i a dins hi havia castanyes i les havíem de buscar amb la mà. Feia una mica de fàstig! Si aconseguíem trobar totes les castanyes i formar una paraula amb les lletres que tenien escrites, ens donaven un caramel.
  • Esquitxem i creem fulles de tardor: havíem d'esquitxar pintura de colors de tardor sobre uns fulls per després fer les fulles de l'arbre de la sala.
  • Piscina de fulles: Havíem de passar uns obstacles i agafar un dibuix relacionat amb la tardor. Després entràvem a la piscina i havíem de trobar entre les fulles la parella del dibuix.
  • Racó de música: amb instruments del racó de música o bé els de música (quan es va posar a ploure) havíem de fer la melodia d'alguna cançó de la castanyada.

Quan vam acabar, vam menjar castanyes i panellets a la sala, perquè va ploure una mica.
Va ser una festa molt divertida!

Noemí Peña - Classe dels Picapedrers

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada