RECEPTA DELS PANELLETS
Coure la patata fem
Coure la patata fem
i quan és cuita la pelem.
Deixem refredar la patata
i després l'aixafem amb el que faci falta.
Un dia abans cuita la patata pot estar
per així l'endemà poder-la barrejar.
Mentre la resta d'ingredients pesem,
la llimona ratllarem.
Posem la patata en un bol
i ho barregem amb llimona i rovell d'ou.
També 400 grams de sucre posarem
i 500 grams d'ametlla mòlta afegirem.
Amb l'espàtula o amb les mans hem de barrejar
poc a poc, però amb força el massapà.
Amb la massa farem boletes
i quan estiguem hi posarem les ametlletes
Una vegada tingueu fets els panellets
al forn els posareu 5 o 10 minutets.
No us preocupeu si quan surten del forn estan tovets,
perquè després es posaran més durets.
Panallets bonics tindreu
i així tots junts menjareu!
Classe dels grans
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada