divendres, 19 de juny del 2020

CLOENDA DEL CURS I COMIAT DE 6è

Avui hem fet la cloenda d'aquest curs 19-20. Un curs ben especial, que vam engegar amb moltes ganes el setembre del 2019, però que el COVID-19 va interrompre i va fer que haguéssim de modificar de dalt a baix el que per tots nosaltres és l'escola.

Hem passat setmanes confinats, treballant tots des de casa, fent avançar el curs i mantenint les ments despertes i actives amb activitats que proposàvem els mestres de l'escola o moltes altres que heu pensat, creat i portat a terme infants i famílies per iniciativa pròpia. Un agraïment especial a les famílies: pares, mares, avis i germans, que amb el vostre esforç i complicitat heu aconseguit que tot plegat fos possible. GRÀCIES A TOTS!

I hem arribat al darrer dia "d'escola". I les restriccions han fet que no ens poguéssim trobar tots plegats a l'escola per celebrar l'habitual festa de final de curs. No podia ser... 

Però tampoc volíem deixar de veure'ns i de desitjar-nos el millor per aquest estiu. Per això hem volgut fer una darrera "trobada virtual", aquesta vegada amb tots els alumnes i mestres de l'escola.


Hem xerrat, hem rigut amb alguna broma, hem compartit anècdotes i bons desitjos, i també ens hem emocionat tot mirant el vídeo de comiat dels alumnes de 6è...



"Us trobarem a faltar!!!" 

"Que us vagi bé a l'institut!"

Han estat les frases més repetides. No cal que diguem res més. Només FINS AVIAT!!!


Mestres de L'Esqueix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada