dilluns, 1 de juny del 2020

SETMANA DE LA NATURA

L'escola fa molts dies que està tancada. Sense paraules ni lletres ni nombres, sense jocs, sense rialles...

Però l'entorn i la natura de la nostra escola segueix en marxa i, com sempre, la primavera és espectacular pel que fa a la vegetació. Perquè la natura segueix viva i no s'atura: l'hort està ple de plantes de tot tipus i sembla una selva, perquè si no hi som per cuidar-lo, no pot lluir com ens agradaria; l'herba i les flors cobreixen el terra; les moreres fan grans ombres amb les seves capçades plenes de fulles... 

Però un dels arbres més especials que hi tenim, després de regar-lo, mimar-lo, posar-hi còdols dedicats,... ja va florir i ara ja té el fruit. L'ametller en record de la Marta segueix el seu cicle vital i ja té ametlles, i això ens fa molta il·lusió!


"És l'hora de la Natura" i durant aquesta setmana volem potenciar accions que ajudin a preservar la natura del nostre entorn. Accions que siguem capaços de fer ara, però també cada dia de l'any. T'hi apuntes?

Hem creat aquest nou padlet on hi trobareu propostes relacionades amb la Setmana de la Natura i el Dia Mundial del Medi Ambient.

I està obert a les vostres aportacions!

Què fas tu #perlanatura ???

Ensenya'ns-ho! Explica'ns-ho! Al nou padlet de la "Setmana de la Natura".

Fet amb Padlet

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada