dilluns, 25 d’abril del 2016

LLEGIM AL CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA

Tornant de Setmana Santa, els nens de Cicle Mitjà i Cicle Superior vam llegir dos contes davant de tots els nens i els mestres per escollir els representants de l'escola al Certamen de Lectura en veu alta.
Els de Cicle Mitjà vam llegir "7 CABRES COM UNA CABRA" i ens va agradar molt fer-ho, ja que era un llibre molt divertit. Els de Cicle Superior vam llegir "En PATUFOT" que va agradar molt als d'Infantil perquè són la classe del Patufet.




L'endemà ens van dir que tots ho havíem fet molt bé, però que havien de triar qui aniria a llegir als quarts de final del Certamen de Lectura en veu alta. Les escollides vam ser la Berta de Cicle Mitjà i l'Èrika de Cicle Superior, i els suplents el Gerard i la Vàlia.

Els quarts de final del certamen es van celebrar a Manresa el dimecres 13 d'abril.
Jo, la Berta, vaig llegir un fragment del llibre "L'Agus i els monstres" (arriba el Sr Flat). No tenia nervis. Quan vaig acabar de llegir estava impacient per saber el resultat. No vaig passar a semifinals, però em van donar dos llibres i un diploma. La nena que va guanyar de la meva categoria és una amiga meva de natació sincronitzada.



Jo, l'Èrika, vaig llegir un fragment d'un llibre de la col·lecció de l'Oriol Pelacanyes. Em va agradar molt anar-hi. Tot i que estava una mica nerviosa em va sortir bastant bé. No vaig passar a semifinals, però també em van donar dos llibres molt divertits i també un diploma on posava el meu nom.

L'endemà dels quarts de final, va sortir al Regió 7 un article on explica en què consisteix aquest certamen on cada any hi participen molts nens de moltes escoles. Sou capaços de trobar algú conegut a la foto?

a la foto que acompanya l'article es pot veure la Berta de 4t (la quarta de la fila dels nens i nenes que estaven a punt de llegir).

Berta i Èrika - Classe Mil i una nits

1 comentari:

  1. Hola,hem dic Laura i vaig llegir el conte SET CABRES COM UNA CABRA.Jo crec que ho vaig fer molt bé,però no em van agafar,espero que el proper cop m'agafin.

    ResponElimina