dissabte, 23 d’abril del 2016

ROSA DE SANT JORDI DELS GRANS

Els nens i nenes de 4t, 5è i 6è aquest any hem fet la rosa de SANT JORDI amb material que ens van donar en el projecte Escola Impremta.
Per fer-la vam necessitar dues tires rectangulars de cartró més o menys gruixut i uns papers amb estampats verds i vermells.


En primer lloc marcàvem a la tira de cartró dues franges, una d'uns 7 centímetres i l'altra la resta. Després havíem d'enganxar les tires de paper estampat: a la part llarga la verda i a la curta la vermella. A continuació, resseguíem una plantilla de rosa sobre els dos cartrons.
Per acabar, s'havien de retallar les roses i fer-hi un tall a cadascuna (una a la part de dalt i l'altre a la part de baix) i fer-les encaixar.
Per tal que aguantessin més hi vam posar una base negra de cartró gruixut (que també teníem del projecte Escola Impremta) i hi vam escriure FELIÇ SANT JORDI i hi vam enganxar unes roses "troquelades". 

1 comentari:

  1. Hola sóc l'Aniol de la classe mil i una nits. L'activitat de la rosa de cartró la vam fer tots els de la meva classe i evidentment jo també, em va agradar perque li vaig poder regalar després li vaig poder regalar a la meva mare, m'en vaig endur un record molt divertit.
    Fins aviat i feliç sant jordi.

    ResponElimina